EEVASTA SANOTTUA

"Eeva on avoin, positiivinen, helposti lähestyttävä, innovatiivinen, asioista huolta kantava ja niihin tarttuva. Eeva on sydän edellä kulkija. <3 "
Päivi ja Pekka Puura, Päiväkumpu

"Voimme luottaa siihen, että Eeva puolustaa aidosti meidän etujamme. Eeva on rohkeasti toimeentarttuva. Eeva ei jää sanattomaksi tai toimettomaski huomatessaan epäkohtia tai pidättele kehittämisideoita omana tietonaan."
Janina ja Akseli Tornberg, Päiväkumpu

"Eeva ottaa haltuun isommankin projektin vetämisen alusta loppuun. Eeva on innostava ja kannustava. Eevalle asioiden sanoittaminen, kokonaiskuvan luominen ja yleisölle puhuminen on luontevaa."
Anna-Maria Pyrrö, Pohjois-Nikinmäki 

"Uskomme Eevaan sekä persoonan että osaamisen puolesta. Ei ole epäilystäkään, etteikö hän olisi juuri oikea henkilö kunnanvaltuustoon ajamaan kuntalaisten etua!"
Tiina ja Joonas Hintsala, Kivistö/Keimolanmäki

"Eeva on rohkea, moniosaaja ja toiminnan nainen. Voin luottaa siihen, että Eeva tekee kaikkensa tavoitteidensa saavuttamiseksi, myös kunnanvaltuustossa äänestäjien parhaaksi. Eevan kohdalla puheet eivät jää vain puheeksi."
Anna Majuri, Nikinmäki

"Eeva katsoo kokonaisuutta ja kuuntelee yksittäistä ihmistä. Eeva on tulevaisuuteen katsova. Arvostamme Eevan rohkaisevaa asennetta yrittäjyyteen."
Aino ja Joel Saarnio, Rekola