EEVA TIKKANEN

- ESIMIES- JA TYÖYHTEISÖVALMENTAJA
- YRITTÄJÄ
- KASVATUSTIETEEN MAISTERI
- JOHDON- JA ESIMIESTEN TYÖNOHJAAJA
- ÄITI
ENNEN:
- OPETTAJA JA KOULUN JOHTORYHMÄN JÄSEN
- ELÄKELIITON TOIMINNANJOHTAJA KESKI-SUOMESSA

Olen 37-vuotias nainen Vantaan Päiväkummusta. Juureni ovat Lumijoella, yhteiskunnallisesti aktiivisessa yrittäjäperheessä. Rakensimme kodin Vantaan Päiväkumpuun 2016. Muutimme tänne Helsingistä.

Koko työuraani ja elämääni on ohjannut loputon kiinnostus ja innostus ihmiseen sekä ihmisen oppimiseen ja uudistumiseen. Alunperin valmistuin opettajaksi ja työskentelin opettajana itähelsinkiläisessä Myllypuron peruskoulussa sekä jäsenenä  johtoryhmässä. Kiinnostus ikäihmisten kokemusviisauteen ja sukupolvien väliseen yhteistyöhön vei minut toiminnanjohtajaksi Eläkeliittoon Keski-Suomeen. Kiinnostus ihmisten johtamiseen sai minut opiskelemaan johdon- ja esimiesten työnohjaajajaksi. Viime vuodet olen yrittäjänä valmentanut johtajia, esimiehiä, tiimejä ja työyhteisöjä niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannellakin sektorilla. 

Valmennan eri alojen ihmisiä, esimerkiksi kouluissa ja oppilaitoksissa, finanssi- ja pankkialalla, kiinteistöalalla ja elintarvikealalla. Valmennettavani ovat olleet esimerkiksi opettajia, rehtoreita, eläinlääkäreitä, siistijöitä, varastotyöntekijöitä, myyjiä ja vapaaehtoistyöntekijöitä. Korona-aikana olen valmentanut myös vantaalaisten pienten ja keskisuurten yritysten johtajia osana Urbaania kasvua Vantaalla -hanketta. Valmennusteni teemat ovat usein hyvä ihmisten johtaminen, ammatillinen uudistuminen, ammatillinen vuorovaikutus, yhteistyö ja luottamus, itsensä johtaminen ja työhyvinvointi. 

Minulla on kolme ihanaa lasta ja aviomies. Lapseni ovat saaneet hyvät kasvun eväät Vantaalla. Toivon, että Vantaa voisi olla heidän unelmiensa kotikaupunki tulevaisuudessakin. 

Harrastan urheilua ja ulkoilua juosten, hiihtäen, pyöräillen sekä metsissä ja puistoissa samoillen. Innostun itseni kehittämisestä ja uuden oppimisesta, opiskelenkin työn ohessa usein jotain uutta. Tykkään myös jutella vastaantulevien tuttujen ja tuntemattomien kanssa sekä parantaa heidän kanssaan maailmaa ja Vantaata. 
Facebook    |    YouTube   |    Instagram